16 January 2011

STAGE CHINESE NEW YEAR PROMOTION!

Hi readers!


Happy sebab hubby dah balik semalam dan bawak i and anak-anak berjalan. Tak kemana pun.. cuma ke East Coast Mall (ECM) je.. makan di Jhonny's dan window shopping. Boleh ke i ni window shopping je... hmmm.. cam confius je???? Sedang berwindow shopping dan telah melewati Stage outlet dan ternampak Chinese New Year promotion yang hmm... bukan agak menarik.. tapi memang menarik..


Stage promotion poster




Selected item was priced RM18.Banyak tu... lebih kurang 38%. Banyak plak tu product yang terlibat dengan Chinese New Year promotion .. termasuklah eye color, blusher, eye liner, lipstick, lip gloss dan banyak lagi termasuklah foundation dan concealer.. wahhh best!




I pun ape lagi... memang tak tahan godaan sebegini.. then finally grab this>>>>






3 lipstick - 01 Gisele, 02 Judy and 16 Victoria.
1 Eye color - 21 Balerinna.


Semuanya berhaga RM18 setiap satu. Lipstick before less berharga RM48 and eye color pulak RM45.


Ok... puas dan happy.. tidur dengan tenang...

2 comments:

  1. hazie.. pergi la cepat... dia while stock last je tau

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comments